ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

избор на мажещо вещество
 
Продукти & Обслужване

Техническа консултация за мазилни вещества

Нормално добрият контакт е нещо много хубаво. При търкалящите лагери обаче, контактът между две повърхнини трябва да бъде възможно най-малък. Тъй като той води до триене. Нашият отдел по трибология се занимава с това, как да се предотврати това триене и по този начин да се избегне износване. За да може всичко да се движи като смазано.

INA и FAG имат много ноу-хау, когато става въпрос за мазането на търкалящи лагери. Ние консултираме компетентно нашите клиенти при избора на подходящото мажещо вещество. за всяко приложение И ако не се намери нищо подходящо, ние ще разработим и тестваме съвсем ново мажещо вещество. Вие трябва да ни кажете, на какви изисквания трябва да отговаря Вашата конструкция, и ние ще Ви кажем, кое е най-подходящото масло за нея. Или коя грес има подобни качества като използваната в момента от Вас, но е по-скъпа. Или как изглеждат нещата с живота, какви количества за мазане са необходими или кои мажещи вещества са биологично разграждащи се, или, или....

Както вече разбрахте: Ние познаваме добре смазващите вещества. Тези знания ние използваме за нови трибологични решения. Ние вече можем да предложим лагерни компоненти, които са доживотно намазани. И те ежедневно стават все повече и повече. От съвместната работа с големите изследователски институти и фирми за минерални масла са създадени многобройни синергични ефекти. Така ние създадохме  нашата уникална консултантска система заза избор на мажещо вещество в системата medias®, чрез въвеждане на конкретния пример на приложение се определя правилното мажещо вещество.

Ако имате някога трибологичен проблем за решаване, обърнете се към нас.