Продукти за ремонт

Продукти за ремонт в индустрията

Браншът Индустрия на Schaeffler Group обхваща снабдяването с резервни части и сервизното обслужване на крайни клиенти и дистрибутори във всички важни сектори на индустрията. Наша основна цел е да снабдяваме надеждно клиентите си с висококачествени продукти, приложения и сервизни услуги.

Високото технологично качество на продуктите на Schaeffler Group и на осъщественото първоначално оборудване, международната ни дистрибуторска мрежа и сервизна организация, както и обединените стандарти на производството и логистиката в световен мащаб са основата на нашия успех.

Нашите марки и продукти

Нашите силни марки INA и FAG са гаранция за върхово качество, за нашето технологично лидерство и за обширната ни гама от продукти и услуги в областта на индустрията. Тя съдържа над 40 000 стандартни артикула, с които се покриват приложения в над 60 индустриални сектора и със своята пълнота е единствена по рода си в света. Широката ни стандартна продуктова програма се допълва от специални изпълнения за специфични приложения и допълнителни продукти. Системни решения, като например следене на състоянието, многообразие от инструменти за поддръжка, монтажни услуги, както и ремонт на търкалящи и плъзгащи лагери завършват нашия спектър от предлагани продукти и услуги.

Нашите клиенти

С доказано ноу-хау в областта на продуктите, приложенията и организацията на процеса, както и с кратките срокове на доставка на висококачествените ни продукти и с директни представителства в целия свят ние сме компетентен партньор на нашите клиенти от всички сектори на индустрията. Иновативните ни решения допринасят за запазването и повишаването на конкурентоспособността на нашите клиенти.

Последователното прилагане на нашата TCO-философия (TCO = Total Cost of Ownership; Общата цена за притежаване) редуцира разходите за поддръжка и работа на съоръженията, повишава експлоатационната им готовност , а с това и търговския успех на нашите клиенти.

Нашите сътрудници

Работещите в бранша Индустрия са важна част от световната експертна мрежа на Schaeffler Group. Стремежът им е да бъдат в услуга на клиентите и техни надеждни партньори.Клиентите ни имат ясно определени партньори за контакт и ползват широките и същевременно задълбочени познания на един световен концерн.

С цел постоянното повишаване на качеството на експертната мрежа, нашите сътрудници редовно преминават през целенасочени програми за квалификация и развитие.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам