ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Maintenance products
Публикации
 

Каталог | 2018-06
Mounting and Maintenance of Rolling Bearings
Products Services Training

 
КОНТАКТ
 
Услуги за индустрията

Продукти

Монтаж и демонтаж

Нашето продуктова гама включва инструменти за механичен, хидравличен и термичен монтаж и демонтаж на търкалящи лагери.

Механичните инструменти намират приложение преобладаващо при по-малките лагери. Средни и големи търкалящи лагери се монтират и демонтират основно с хидравлични или термични инструменти. Измервателни и помощни средства (напр. инструменти за пренасяне или ръкавици) допълват програмата.

Продукти за поддръжка: монтаж и демонтаж

 
 

Мазане

За сигурни, дълговечни и ефективни лагерувания гресите за търкалящи лагери Arcanol са най-добрата предпоставка. Тези греси за създадени за това да се постигне удачно работно поведение на лагерите и имат важен принос в предотвратяването на преждевременното излизане от строя на лагерите. Асортиментът от греси Arcanol покрива оптимално почти всички области на приложение. Той включва заедно със стандартните греси и специални греси. Датчиците за мазане допълват асортиментът на средствата за мазане. Те имат грижата за редовно мазане и по този начин се постига значително удължаване на живота на лагерите.

Продукти за поддръжка: мазане

 
 

Центроване

Нашите продукти ще Ви помогнат да центровата валове и ремъчни шайби и да проверявате натяга на ремъците. Центроването на ремъчни шайби и верижни колела намаляма износването и загубата на енергия при опъващи елементи, на техните лагери и уплътнения. Развива се по-малко топлина, повишават се живота и надеждността на машините. Правилният натяг на ремъците е съществена предпоставка за максимално дълъг живот на ремъчния механизъм. Освен това се намалява износването на задвижващите компоненти, понижават се енергийните разходи и се повишава ефективността.

Продукти за поддръжка: центроване

 
 

Следене на състоянието

Следенето на състоянието допринася за постигането на голяма надеждност и дълъг живот на машините и инсталациите. Продуктите с марката FAG помагат в планирането на поддръжката и намаляването на разходите. Програмата включва например уреди за измерване на температурата и слушане, които позволяват да се контролира работното състояние. Освен това системите за измерване, които следят вибрациите, въртящите моменти и мазилните вещества, са важна част от програмата.

Продукти за поддръжка: следене на състоянието

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам