КОНТАКТ

INA/FAG-технически учебен център

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Германия

Телефон +49 9522 71 503

Учебен център
 
Обучения
 
Услуги за индустрията

Обучения

INA-/FAG Център за обучения Техника
Кои сме ние - задачи и цели

Предпоставка да се разбере защо търкалящите лагери, линейните направляващи и плъзгащите лагери са незаменими конструктивни елементи в хиляди приложения, е необходимо разбирането на тези машинни елементи. Курсовете на Schaeffler Gruppe приближават обучавания до пълното продуктово портфолио. Изхождайки от познаването на продукта съществува възможността да се навлезе в специализираните области като монтаж и демонтаж на търкалящи лагери с оптимални инструменти и следене на състоянието на лагерувания предимно чрез измервания на звука, вибрациите и въртящия момент.

 

Нашата оферта от обучения покрива потребността от информация и знания за сътрудниците от най-различни области на дадена фирма. Така технически ориентираните сътрудници, било то конструктори, монтьори или сътрудници от поддръжката, намират подходящото за тях обучение, което се отнася и до сътрудниците от продажбите или снабдяването.

INA-/FAG Центърът за обучения Техника създава обучения, обучителни модули и курсове, за да генерира при нашите клиенти, независимо дали от сектора първоначално вграждане или ремонт, компетентности в техниката и приложението на търкалящите лагери. При това нашата цел е в съвместната ни работа с нашите клиенти да оказваме консултиране на "техничски компетентно ниво" и не на последно място да съхраним и повишим ползата за клиента от познаването на търкалящите лагери.

Обученията на Schaeffler Gruppe имат своя принос към това. Свързани обучителни процеси със съответно подходящи методи позволяват на участниците в обучението непрекъснато да се потопяват в света на лагеруванията. С помощта на дидактично и методологически обучени инженери и техници от областта на машиностроенето нищо не може да застане на пътя на ефективния успех от обучението.

Ние предлагаме нашите обучения в собствени центрове по целия свят. Можем да преподаваме на Вашите сътрудници и на място при Вас.

Особено важни са ни идеиите и хрумванията, които получаваме от обратната връзка с нашите участници в обученията. Сертифицирането на INA-/FAG Центъровете за обучения Техника по ISO 9001:2008 подчертава нашия непрекъснат стремеж към повишаване на качеството.

Стандартната програма на обученията в повечето случаи е достатъчна за придобиване на необходимите за ежедневната работа знания за тъкалящите лагери. Въпреки това може от Ваша гледна точка да липсват едни или други аспекти или пък да имате нужда от по-подробно обучение по дадена конкретна тема. За такива изисквания ние заедно с Вас създаваме индивидуални обучения.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам