Продукти за ремонт в индустрията

Индустриални сектори

Ресорът продукти за ремонт в индустрията (IAM) на Schaeffler Group осигуряват обслужването и доставката на резервни части на крайни клиенти и дистрибутори във всички важни сектори от индустрията.

С иновативни решения, продукти и услуги във връзка с търкалящите и плъзгащите лагери, както и чрез последователното прилагане на философията за общите разходи ние предлагаме голямо по обем и покриващо всички цикли от живота на търкалящия лагер портофолио. Целта е да помогнем на клиента да спести разходи по поддръжката, да оптимира надеждността на инсталациите си и да предотврати непредвидени престои на машините си. Schaeffler Group разполага с компетентни центрове в цял свят. Това прави възможно обслужването на клиентите професионално и бързо с продукти, услуги и обученияв целия свят. Всички сервизни сътрудници преминават широка програма от обучения и редовно биват одитирани. Така се гарантира услугите в цял свят да отговарят

Тъй като всеки случай, всяка задача са различни, секторът продукти за ремонт в индустрията предлага индивидуални за конкретния клиент решения. Чрез опитните сътрудници, постоянно подобряваните продукти и услуги, глобалната мрежа от силни партньори Вие получавате най-високо качество, доставки в целия свят и познания от една ръка.

При това изискванията за качество отговарят на дългогодишната традиция в производството на прецизни търкалящи лагери. Производството и доставката на всички продукти и услуги са изпробвани в практиката и са гарантирани от система за управление на качеството, която е сертифицирана по ISO 9001:2008.

 
   
стомана   добиване и преработка на суровини   целулоза и хартия
         
   
нефт и газ   електроцентрали   енергия от вятъра

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам