Браншове & Приложения

Индустрия

Най-широка продуктова гама в бранша

Schaeffler Grоup разполага в сферата на индустрията с около 40 000 каталожни артикули, както и многобройни специални изпълнения общо представляващи най-широката продуктова гама в бранша и е търсен и надежден партньор на индустрията в световен мащаб. Спектърът на лагерни решения се простира от ротативни през линейни решения вкл. трибология до интегриране на сензори и задвижваща техника.

Клиенти от 60 различни индустриални сфери залагат на търкалящи и плъзгащи лагери, линейни направляващи и директни задвижвания на марките INA и FAG. Наши ориентирани към клиента приложни отдели като Тежка индустрия, Производствени машини, Задвижваща и железопътна техника, както и Потребителски изделия предлагат на клиентите продукти за по-висока надеждност на съоръженията, намаляване на теглото и по-компактни конструкции на системите.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам