Публикации
 

Списание | 2015-09
added competence Issue 2015/2016

 
 

Брошура | 2013-09
Bearing Solutions for Machine Tools

 
КОНТАКТ
Индустрия

Металорежещи машини

Added competence за металорежещи машини

Продукти с марките INA и FAG се срещат от много десетилетия като водещи на световния пазар в лагерните възли на въртящи се маси, подавателни шпиндели, главни шпиндели и линейни оси. Прецизни и с дълъг експлоатационен живот, с минимална поддръжка и готови веднага за монтаж. Schaeffler Group Industrial може да обслужи всички лагерни възли на една металорежеща машина от консултирането до подръжката с богатата си съгласувана продуктова програма.

Производителността на групата се усилва от специалиста за директни задвижвания INA Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG (IDAM). По този начин могат да се реализират и оптимирани съобразно приложението комплексни решения за ротационни и линейни движения. За производителите на машини и на частични системи се откриват напълно нови технически и икономически възможности, както и значителни предимства във веригата време и процеси.

 
Приложения
Продуктова гама
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам