IDAM
 

Директните задвижвания на IDAM са водещи като технология и предлагат перфектното решение за всяко приложение. Така IDAM е правилният партньор за Вашия рентабилен продукт.

IDAM

 
КОНТАКТ
Публикации
 

Брошура | 2014-03
IDAM Direct Drives
The perfect solution for every application anywhere in the world.

 
Приложения

Решения за директно задвижване

IDAM INA – Drives & Mechatronics

Оптималната комбинация между високите експлоатационни качества на лагерите за въртящи маси на INA и директно задвижваните оси сега се предлага от IDAM INA - Drives & Mechatroniсs. Тази фирма функционира като компетентен център за директно задвижваща техника и мехатроника в рамките на Schaeffler Group Industrial. Тя може да предложи решения за директни задвижвания на всяко лагерувано движение.

Портфолиото на IDAM съдържа линейни и ротационни AC синхронни и синхронно-реактивни електродвигатели (напр. двукоординатни задвижвания в една равнина с въздушни лагери. Те не само покриват широк спектър от размери и параметри, но и всички компоненти, които са необходими за ефективен експлоатационен контрол като сервоусилватели, регулатори, Power Units и Compact Controls. IDAM доставя освен това високопрецизни XY-позициониращи маси, трансмисионни възли за подемни машини и други комплектни решения. Фирмата разполага с голям опит в областта на металорежещите и специалните машини, както и в конструкцията, автоматизиращата техника, производството на електроника, измервателната и медицинска техника, в оптичните уреди и подемните машини.

 
 

RЕ серия

IDAM предлага индивидуални решения за директни задвижвания с максимални експлоатационни качества. Torque-двигателите от серията RE (Rotor External / външен ротор) са най-подходящи за шлайф- и фрезмашини, машинни центри, HSC-машини, устройства за смяна на инструменти, режещи глави, въртящи се оси и маси.

Предимствата на тази серия: висока мощност при минимални обвиващи окръжности чрез съгласуване на отделните компоненти, компактен дизайн, висока динамика и устойчивост, високоефективна охлаждаща система, максимални стойности при синхронни операции, без поддръжка, оптимирани съобразно приложението обороти (rpm) и намотки. Тоза задвижване е съвместимо с всички конвенционални контролери и контролни системи.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам