Приложения

Линейни направляващи системи

INA-Линейни направляващи системи

Предлагането на линейни направляващи системи от INA обхваща не само направляващите за валове и шини, а и богата програма от сачмени и ролкови ротативни системи, които от години се използват успешно в металорежещите машини. Те отговарят на всички изисквания за товароносимост, устойчивост и динамика. В програмата са включени и варианти с оптимиран шум и покритие, уплътнителни принадлежности и т.н.

 
 

Принадлежности за линейните направляващи системи на INA

Принадлежностите за едноредовите направляващи системи са познати в целия свят. Те включват демпфиращи шейни, уплътнителни елементи, приспособления за дълготрайно мазане съотв. мазане с минимални количества, спирачни елементи като системи за авариен стоп на оси на линейни електродвигатели и демпфиращи елементи за подобряване на повърхността на детайлите в критични работни състояния на машините. Това междувременно не е всичко!

 
 

Задвижвани възли

Подавателни и подемни системи, устройства за смяна на инструменти и Handling-системи са предпочитани области на приложение за линейните ready-to-fit продукти на INA . Техният компактен дизайн дава възможност за оптимиране на конструктивното пространство. Като производител на системи Schaeffler Group разполага с много повече от единични компоненти. Нейното предлагане обхваща и специфични за клиента, готови директно за монтаж настроени решения.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам