Металорежещи машини

Приложения

INA, FAG и IDAM: Със системност към решение за правилните лагери

Правилното лагеруване довежда по перфектния ход на движението в металорежещите машини. INA и FAG работят от десетилетия в тясно сътрудничество с производителите на машини и съоръжения за различните браншове. Резултат от това плодотворно сътрудничество са многобройните разработки на продукти. Винаги се създават подходящи решения, които правят машините по-бързи, по-прецизни и по-сигурни - накратко казано, по-рентабилни.

Както и преди се установява увеличаване на експлоатационните качества и характеристики за нашите клиенти директно с нашите „ready to fit“-продукти; всъщност тези компактни, готови за монтаж лагери се прилагат по основния принцип: разопаковане, завинтване, употреба. За оптимиране на цялата система на металорежещата машина все по-голямо значение наред с лагеруването на отделните системи има и интегрирането на важни функции като измерване, уплътняване, мазане, спиране и т.н. в самите компоненти.

Тази мислена формула изпълнява новата концепция „added competence“ на бранша Производствени машини, където най-важното са идеите за системни решения за лагерите, местата за поставяне на лагерните възли и цялата система. За Вас това означава, че Вие имате достъп до една продуктова гама, която оптимално покрива всички ваши приложения в металорежещите машини.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам