Приложения

Лагери за въртящи маси

Решения на INA за лагерни възли на въртящи се маси

Schaeffler Group Industrial разполага с отличен избор от геометрично заменяеми лагери за въртящи се маси.

Продуктовата програма започва от изпитаната серия YRT за стандартни приложения като въртящи се маси и фрезови глави, където са поставени изисквания за висока устойчивост и минимална поддръка при минимални обороти и кратки времена на обработка. Серията RTC покрива високопрецизния сектор и е правилният избор в приложения с изисквания за максимална точност на движението. Друредните аксиални сачмени лагери с ъглов контакт от серията ZKLDF са предвидени за максимални обороти при висока продължителност на включване. Лагерите от серията ZKLDF са особено подходящи за приложения с мазане с грес.

 
 

Продуктът с най-високи експлоатационни качества от продуктовата гама е серията YRTS, която е разработена специално за директно задвижвани оси на въртящи се маси. Пригодността за високи обороти, т.е. минимален момент на триене в комбинация с висока устойчивост, отличава тази серия. От голяма допълнителна полза е интегрираната измервателна система, която може да се избере като опция за всички лагери за въртящи се маси.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам