Металорежещи машини

Обслужване

Нашият отдел за обслужване ще се погрижи за Вас

Отделът за обслужване на INA е водещ. Нашите инженери-консултанти са компетентните партньори на нашите клиенти от самото начало. Ние непрекъснато разширяваме услугите на отдела за обслужване на INA.

Например с програмата за изчисляване на лагери BEARINX® . С нея може съвсем точно да се изобрази, изчисли и документира натоварването на търкалящите лагери в комплексни машинни системи като се съблюдава многообразие от външни условия. Например провисвания на вала или наклонявания. Също така по всяко време е възможно изчисляване на деформацията около лагера. Както в ротативните така и в линейните системи.

При това изчисляваме натоварването на лагера до максимално натоварения контакт при търкаляне. Вие получавате от нас комплексните резултати за Вашата конструктивна документация. Това Ви дава сигурността, от която се нуждаете. По този начин Вие стигате бързо до изгодни като цена решения, тъй като се съкращава времето за извършване на разработката. Обърнете се към нашия компетентен персонал.

Разбира се можете да използвате и нашата информационна и консултантска система medias®. Това е повече от един каталог на CD. Много повече. Избор на продукт, също и в съответствие с изискванията посредством пиктограми, изчисление, избор на мазещо вещество, конструкция включително прехвърляне на DXF-файлове,.... , до комплектните документи за поръчка. Този модерен продукт предлага както за ротационни така и за линейни лагери невероятни възможности.

Както вече разбрахте: Нашият отдел за обслужване ще се погрижи за Вас. за анализ на лагери на място, технически опити, трибология, материалознание, изследвания и разработки, обучение и повишаване на квалификация. По-добро обслужване няма да намерите никъде.

Когато конструирате отново металорежеща машина, просто помислете за това: Продуктите на INA и подходящото облсужване са гаранти за Вашия успех.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам