INA директни задвижвания

Системни решения

Въртящи- / шарнирни мостове (A-/B-оси) за 5-осен обработващ център
 
Високооборотна линейна ос за Handling
 
Прецизни линейни маси за фрезови и шлайфмашини
 
Фрезова глава
 
 

Като специалист в производството на двигатели INA - Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG има претенциите да създава заедно с клиентите нови успешни системни решения, които да гарантират на базата на директните задвижвания по-добро съотношение между разходи и ползи.

С помощта на симулации могат да се определят възможностите и вида на технологията на директното задвижване. Във връзка с това екипът на IDAM разработва и реализира системи с висока производителност, които отговарят изцяло на индивидуалните изисквания и могат да се интегрират в съществуващата цялостна система на клиента.

Заедно с подходящите INA-/FAG-направляващи и лагерни конструктивни възли и собствената сензорика IDAM предлага индивидуални инженерингови решения с линейни и ротативни задвижващи системи. При всички серии двигатели са възможни специфични за клиента решения с помощта на собствени ресурси на INA, FAG и IDAM. Те обхващат двигатели, лагерувания/направляващи, интерфейсни конструктивни елементи, измервателни системи и сензорика.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам