Приложения

C-дъги

 
 
 

Комплексно решение за C-дъги

Задачата, поставена от клиента беше: максимално качество на картината при минимално натоварване на пациента. Търсеше се линейна направляваща, която да прави възможно точно позициониране без тласъци на рентгеновите тръби по С-дъгата. Освен това трябваше да бъде устойчива на лъчево натоварване и безшумна.

Решението идва от групата Шефлер , готово е за монтаж, технически брилянтно, и носи на клиента висока икономическа полза. Основата на новата направляваща под формата на кръгла дъга представлява алуминиев профил със закалени валове от неръждаема стомана. Особено иновационно: Интегрираното решение от фиксиран/освободен лагер. По този начин могат да се компенсират евентуални съществуващи неточности в размерите на присъединителната конструкция. Освободеният лагер е изпълнен като профилна ходова ролка с преместващ се вътрешен пръстен и точно това е нашият специалитет - като иглен лагер.

Ползи: рамномерно съпротивление при преместване, независимо от позицията на рентгеновата тръба.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам