Приложения

Таванни стативи

Лесен монтаж: Конструктивна група с предварителен натяг от иглени лагери с ъглов контакт с резбови пръстен за специални настройки.
 
 
 

По-голяма сигурност в операционните с помощта на двойки радиално-опорни иглени лагери

Таванните стативите в операционните трябва да могат да издържат сигурно все повече и все по-тежки уреди. Съществен технически принос за това имат сдвоените INA-иглени лагери с ъглов контакт и предварителен натяг.

Тези безстружково произведени търкалящи лагери се отличават в сравнение с досега използваните сачмени лагери с това, че напречното сечение на лагера е значително по-малко, докато статичната товароносимост и устойчивостта на преобръщане значително се повишават. През относително големия вътрешен диаметър на лагерите могат да се прекарат удобно захранващи тръбопроводи и кабели. Външните пръстени са защитени от корозия чрез допустимо за медецински приложения прахово покритие.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам