Приложения

Рентгенови тръби

Лагерни възли Barden за рентген дават възможност за сканиране с максимална разделителна способност.
 
 
 

С Barden в бъдещето на рентгеновата техника

На прогреса в рентгеновата и CT-техниката ние отвръщаме с разработката на нови, по-добри лагери с марката Barden. Тези конструктивни възли за лагеруването на ротационните аноди достигат обороти от над 10.000 min-1 - при тежки работни условия. Трябва да се поемат високи напрежения, работата се извършва във вакуум при 10-9 kPa и температура от 400 до 500°C.

Лагерните възли за рентгени имат ингегрирани работни пътечки върху вала и са конструирани без сепаратори. Валът има фланец за закрепване на анода. Възлите имат, в зависимост от изискванията на приложението, фиксиран или пружинно регулиран предварителен натяг. За да се постигне ефективно мазане при посочените екстремни условия, ние използваме модерна техника за обработка на повърнините като плазмено и йонно-лъчево покритие. На собствени изпитвателни стендове се изпитва и потвърждава работоспособността на лагерите за рентгени при симулиране на термичните и вакуумни условия.

Прогрес в рентгеновата техника - това означава повишено качество на диагностиката и терапията и лечение, удобно за пациента. Към това спадат и бързо регистриране и обработка на данните, както и снимки с висока разделителна способност. Нашите лагери за рентгени са избор номер 1 за ориентираните към бъдещето приложения при рентгенови апарати и скенери в медицинската техника.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам