Медицинска техника

Продуктова гама

 

Направете своя избор от 1001 конструкции на лагери!

От едно огромно многообразие от части на търкалящи лагери и материали ние сме комбинирали приблизително 40 000 различни типа лагери. Всичти те са стандартни решения, които можете да намерите в каталога. Направете своя избор, ако искате да лагерувате оптимално рентабилно и технически дадена машинна част.

Вашето Предимство: Вие ще получите само 1a-качество, включително дълъг експоатационен живот на продукта. И обещанието, че нашите продукти по време на работа ще ангажират минимум от Вашето скъпоценно време. Защото нашата силна страна са решенията, които не изискват поддръжка и се отличават с лесен монтаж Често ние доставяме цели конструктивни групи, които трябва само да бъдат лесно монтирани. Компонентите са съгласувани оптимално един спрямо друг и спрямо присъединителната конструкция. Модулното изграждане се подпомага от многобройни пакети принадлежности и сервиз, от които Вие като клиент можете да направите своя избор - като се започне от уплътненията, премине се през подходящите повърностни покрития на отделните елементи на лагерите и се стигне до препоръката на мазилни вещества.

Ако някога все пак нашите стандартни лагери не съответстват на Вашите изисквания, ние ще разработим съвместно с Вас специално решение.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам