Обслужване

Изчисление & изпитание

Пресмятане на лагери с BEARINX®: Сигурна работа чрез моделиране на всички основни работни условия
 
 
Mомещение за изпитване на шума в централния fmrjek център на Schaeffler Group Industrial
 
 

Констукция

Нашата силна страна са специфичните за клиента компоненти и системни решения с използването на продуктите на INA, FAG, Barden, IDAM и Lacey. Чрез своевременната съвместна работа с клиентите ние можем да използваме високомодерни, отчасти самостоятелно разработени от нас CAE-Tools в пълния им обхват на възможности.

Изчисления и избор на лагери

С BEARINX® ние създадохме една от водещите програми за пресмятане на търкалящи лагери. По този начин може да се извършва детайлен анализ на всички лагерни възли на INA/FAG - от отделните компоненти до комплексни системи валове. Вътрешното натоварване се изчислява  до отделния контакт на търкалящото тяло и може да бъде изобразено таблично или графично. От натоварването на отделните контактни места BEARINX® изчислява съвсем точно математически продължителността на живот на лагеруването.

Симулация

В конструктивната и моделиращата фаза ние работим с най-модерните методи като динамичната симулация и FEM-анализ.

Опит

Едва след математическото оптимиране продуктът отива за проба. По желание се изпитват мостри на клиента в нашия F&E-център във всички ситуации и за всички функции – от износването до шума. Най-накрая въз основа на строгите, близки до практиката тестови серии се стартира серийното производство но продукта.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам