Индустрия

Добив и преработка на суровини

 
 
 

Напредничави лагерувания

В минното дело и големите транспортьори, при сондаж и добив на нефт и природен газ, както и в техниката за подготовка на суровини, прогресът се развива все по-бързо. Търкалящите лагери допринасят за това.

Тежките работни и околни условия изискват много стабилни лагери. Нашата изследователска и развойна дейност, както и интензивния обмен на опит с производителите и потребителите на машини и съоръжения допринасят за това, сигурността по време на работа да се повишава, а експлоатационният живот на INA и FAG лагерите да се удължава непрекъснато.

За всички области

Въз основа на различните условия на приложение трябва да бъдат изпълнени специални условия. Нашите лагери се отличават с:

  • Голяма сигурност по време на работа и висока надеждност
  • Максимална товароносимост
  • Минимална необходимост от поддръжка
  • Устойчивост срещу удари и вибрации
  • Лесен монтаж и демонтаж

За всички съоръжения и машини

Съоръжения в открити рудници, подземни рудници, транпортьори, съоръжения за изграждане на тунели, On- und Offshore - съоръжения, агрегати за сондажни кули, барабани за полагане на тръби, трошачки, мелници, вибрационни машини, въртящи се тръбни пещи, агломерационни машини.

INA /FAG оферта

Технически консултации с най-модерните методи, индивидуални решения на проблеми, различни принадлежности, широкообхватен сервиз.

 
 
 
 
 
Close

 
 
Приложения
Продуктова гама
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам