Първично обработване на суровини

Трошачка

Трошачките се използват за грубо раздробяване на руда и скална маса.
Често трошачките се намират в рудници и каменоломни, за да подготвят скалната маса от разкривката или рудата за по-лесно транспортиране.

 

Челюстни трошачки

Челюстните трошачки се предлагат като трошачки с двоен колянов лост и вибрирационни трошачки. Те се използват както като груби и фини трошачки.

Екцентриковият вал с поставените маховици е лагеруван в носещата конструкция на машината във FAG самонагаждащи се ролкови лагери с висока товароносимост. Челюстта на трошачката също е поставена върху ексцентриковия вал във FAG самонагаждащи се ролкови лагери с голяма товароносимост.

 

Конусни трошачки

Конусните трошачки,  наречени така поради тяхното центробежно търкалящо движение, работят непрекъснато. За раздробяване на смления материал трошачният конус се върти под определен ъгъл спрямо вертикалната ос на трошачката. Конусните трошачки са конструиране за висока производителност.

Лагеруването се състои от радиални и аксиални цилиндрично-ролкови лагери или от аксиални и радиални конусно-ролкови лагери, предимно специално изпълнение.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам