Информация
 

Повече информация за предлаганите услуги на F’IS ще намерите на страницата на F’IS: www.fis-services.de

 
КОНТАКТ
Добив и преработка на суровини

Обслужване

Технически консултации

Все по-краткото време за разработка изисква от самото начало точно оразмеряване и проектиране на търкалящите и плъзгащите лагери . Това е валидно и за бранша добив и преработка на суровини. Чрез използването на ноу-хауто на опитни експерти по лагерите още във фазата на разработката нашите клиенти пестят време и разходи. За това ние предлагаме широкообхватни консултации за конструкторите - от техническите публикации, нашия електронен каталог до програмите за пресмятане.

Инженерите на INA и FAG разполагат с отлични познания в областта на търкалящите и плъзгащи лагери. Те обслужват клиенти по всички въпроси на приложенията и конструкциите и предлагат услуги в областта на пресмятанията, които съответстват точно на необходимостите на бранша. Съвместно с нашите клиенти ние разработваме индивидуални решения на проблемите.

 

F’IS – INA’s and FAG’s Maintenance Service

FAG Industrial Services (F'IS) предлага многобройни решения за поддръжка с цел намаляване на разходите, намаляване на непланираните престои и повишаване на надеждността на машините. Чрез нашия дългогодишен практически опит в този бранш ние ние най-добре познаваме работа изключително тежките работни условия при добива и преработката на суровините. Продуктите, услугите и обученияна на F’IS представляват съществена част от живота на един лагер и се приемат отлично от нашите клиенти в целия свят.

Браншове

Избрани продукти от асортимента на миннодобивния бранш ние предоставяме на нашите клиенти въз основа на специална развита програма. По този начин можем да намалим съществено разходите за поддръжка на лагерите на нашите клиенти и да осигурим бърза наличност на пазарни цени.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам