Индустрия

Моторизирани превозни средства с две колела и специални превозни средства

 
 
 

Лагерувания и системни решения за мотоциклети и специални превозни средства

Независимо къде се произвеждат мотоциклети - там се намират и експертите на INA и FAG от браншовия мениджмънт Consumer Products. С ноу-хауто и ресурсите това е една силна, международна компания.

По-нисък разход на гориво, по-малко CO2, без необходимост от поддръжка и по-дълъг живот

Нашата програма предлага на производителите на мотоциклети и техните клиенти максимални ползи: Към тях спадат удължаването на живота на мотоциклетите чрез високотехнологични компоненти и констуктивни групи, намаляването на разхода на гориво, както и по-висока рентабилност чрез иновационни елементи за двигателя и конструктивни елементи с оптимирано тегло. Ние помагаме на нашите клиенти с продукти, които допринасят за намаляването на изхвърлянето на СО2 и по този начин за опазване на околната среда и им предлагаме перфектност чрез оптимиране на разходите, мощността и качеството в един цялостен продукт.

Максимално качество и оптимална съгласуваност за всяка област на приложение.

Заедно с конструкторите на нашите клиенти ние създадохме много специфични решения за двигателите, предавките и ходовата част, както и за специални приложения. Ноу-хауто на експертите на INA и FAG гарантира максимално качество и оптимално съгласуване за всяка област на приложение.

 
Продуктова гама
Опит
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам