Електроинструменти

Сервиз

 
Иновацията сачмено-ролкови лагери: повишена товароносимост в същото конструктивно пространство посредством търкалящи тела от нов тип
Иновацията сачмено-ролков лагер: повишена товароносимост в същото конструктивно пространство посредством търкалящи тела от нов тип

Вашият пазар се променя? Разработете съвместно с нас нови решения!

Schaeffler Group е стабилен партньор в областта на разработките. Над 1000 нови продукта годишно влизат в серийно производство, също толкова се регистрират като патенти – например автоматичният балансьор на INA, иновацията сачмено-ролкови лагери, а също така и системни решения с прецизно щанцовани детаили.

 
 
Пресмятане на бормашина с модула за предавки на Bearinx®
Пресмятане на бормашина с модула за предавки на Bearinx®

Оптимален подбор на лагери с Bearinx®

Основен момент от нашето конструктивно съветване е подборът на лагери. Тук важното е с правилния подбор да се гарантира предимство на Вашия продукт пред конкурентните.

С Bearinx® създадохме водещата програма за изчисляване на лагери. С нея са възможни детайлирани анализи на лагерувания – от единични лагери чак до комплексни предавки например в перфоратор.

Цялото пресмятане протича в един общ модел, също така и при сложните предавки контактното налягане на всяко търкалящо тяло се включва в пресмятанията. При това Bearinx® взима под внимание еластичността на вала, геометрията на работните пътечки и лагерната хлабина, както и влиянието на условията на мазане и замърсяване върху живота до умора на материала.

От цялостна машинна конструкция чак до контактното налягане на отделното търкалящо тяло – нашата изчислителната програма гарантира оптимален подбор на лагерите и Ви помага да създадете оптимална система. Ние Ви показваме слабите места и можем да Ви съдействаме при оптимизирането.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам