Индустрия

Задвижваща техника

Производство на предавателни механизми

Стандартът за техническите продукти се увеличава непрекъснато чрез иновации. Производствените цикли стават все по-кратки, а технологичните скокове все по-големи. Това развитие е валидно и за производството на предавателни механизми.

Все по-точните изчислителни методи, непрекъснато увеличаващите се компютърни възможности и подобреното технологично ноу-хау - напр. в материалознанието, якостта и трибологията - са мобилизирали резервите на производителността: специфичното тегло на предавката е намалено в рамките на 20 години с около 80%.

За това развитие са допринесли съществено търкалящите лагери. Чрез целенасочените проучвания и разработки, непрекъснатото подобряване на качеството и интензивния обмен на опит с производителите на предавателни механизми ние перманентно увеличихме функционалността и експлоатационната сигурност на нашите лагери и едновременно с това намалихме загубите на мощност. Предавки с качествени търкалящи лагери са ефективни и надеждни.

 
Приложения
Обслужване
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам