Обслужване

Техническа консултация за различни приложения

По правило за разработката на предавателните механизми  на разположение има само няколко месеца. Рядко преди доставката на предавателния механизъм има възможност за изпробване в реални работни условия.

Затова партньорската подкрепа от INA и FAG е особено важна. Нашите експерти по приложна техника са търсени, когато става въпрос за бързо и точно проектиране на лагеруването с търкалящи лагери. Експлоатационно сигурни и рентабилни лагерувания за промишлени предавателни механизми могат да се осъществят само с голям опит и при съблюдаването на всички работни условия.

Експретите от нашата приложна техника ще Ви посъветват при избора от продуктовата програма търкалящи лагери с високи експлоатационни качества на INA и FAG.

Освен това ние изясняваме с Вас въпроси по конструктивното оформление на лагеруването, по мазането и уплътняването, по монтажа и демонтажа и т.н.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам