Печатарски машини

Приложения

Лагерни решения със систематика

Schaeffler Group Industrial е специализирана от десетилетия с нейните марки INA и FAG във всички приложения в печатните машини.

Отдавна потенциала за оптимиране не е само непрекъснатото подобрение на отделните компоненти. Оптималното съгласуване на всички части от системата на една печатна машина води до резултат с максимално, надеждно качество на печата при минимални разходи. За да се отговори на непрекъснато нарастващите изисквания за производителност и рентабилност, все по-голямо значение придибива тълкуването на общата система.

Новата концепция „added competence“ на бранша Производствени машини е насочена към оптимиране на този потенциал за печатните машини. Плаващи лагери, фиксирани лагери, ходови ролки, възвратно постъпателни лагери или цялата гама на линейната техника, стандартни лагери или специфични за клиента решения - за всички тези продукти на INA и FAG е валидна тезата "Решение със систематика" Намаляване на интерфейса чрез интеграция на функциите, компактна конструкция, готовност за монтаж и съгласуваност на компонентите и частичните системи са в центъра на разработките по пътя за увеличаване на производителността и рентабилността на печатните машини.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам