Индустрия

Печатарски машини

Added competence в печатни машини

За да се получи много добър печат голяма роля играе високопрецизното и без износване лагеруване на печатащите валци. Schaeffler Group Industrial с нейните марки INA и FAG e специализирана от десетилетия във всички приложения в този сектрор и играе водеща роля в областта на печатните машини като технология и дялово участие на пазара.

Продуктовата гама на INA и FAG обхваща всички лагерни възли на машините в печатарската промишленост; както и агрегати за процесите тръскане, рязане, закрепване и пришиване. Спектърът се простира от прецизни стандартни лагери до специфични за клиента системни решения.

Schaeffler Group Industrial е партньор на своите клиенти от самата разработка до реализирането на техните продукти. Към нашите услуги спадат както компетентните консултации за приложенията и цялостно ноу-хау за конструиране, така и изчисляване на търкалящи лагери, опити и трибология.

Със своето изключително ноу-хау в областта на приложенията INA и FAG дават възможност за намаляване на разходите при същевременно увеличение на експлоатационните качества и то често в един единствен продукт. Както в новите ходови ролки със система за покрития Triondur, които осигуряват в печатните машини за листов офсетов печат значително увеличена експлоатационна надежност и живот.

 
Приложения
Продуктова гама
Обслужване
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам