IDAM

Директните задвижвания на IDAM са водещи като технология и предлагат за всяко приложение перфектното решение.

INA – Drives & Mechatronics

 
КОНТАКТ
Продуктова гама

Директни задвижвания

Отличен синхронен ход, максимална скорост Линейни електродвигатели на IDAM
 
Мощни и динамични: Torque-електродвигатели като вътрешен и външен ротор
 
 

Задвижвания и системи: динамични, гъвкави, прецизни

Директните задвижвания на дъщерната фирма на Schaeffler IDAM (INA – Drives & Mechatronics) са водещи като технология и предлагат за всяко приложение точното решение. Към положителните страни на почти неизносващите се задвижвания спадат високите обороти и скорост, много добрата динамика и устойчивост и наред с това добрата работна точност, високата крайна скорост, голямата ускорителна и спирачна способност, както и максималната точност на позициониране и повторяемост.

Предлагат се линейни, ротационни и 2-координатни директни задвижвания в широк спектър от размери и мощност, както и всички необходими за тяхната работа електронни конструктивни групи.

Линейни двигатели

За печатните машини най-търсени са синхронните електродвигатели с канали от сериите L1, L2 и L2D както и ULIM-двигателите без стоманена сърцевина. Те се отличават с много добро съотношение между мощност и маса и с отличния си синхронен ход. Особено са подходящи за задачи, при които се изисква голяма работна точност и постоянна скорост.

Със развитието на серията двигатели L2 се осъществи връзката между висока ефективност на мощността (> 10 N/cm2) с отличен синхронен ход и много добър коефициент на полезно действие - тоест комбинация точно между качествата, които са необходими при печатните машини.

Torque-двигатели

Високоефективните Torque-двигатели осъществяват напълно нови концепции на задвижване, напр. за главния цилиндър.

High-Torque-синхронните електродвигатели с канали в изпълнение вътрешен и външен ротор се отличават с ефективност, максимална относителна мощност, висока способност за ускоряване, както и с високи крайни скорости. Тези мощностни пакети работят безконтактно и без износване.

Системни решения

Съвместна работа в областта на разработките с нашите клиенти и непрекъснатото сътрудничество в рамките на Schaeffler Group Industrial водят до High-Performance-системни решения, специфични за клиента. Така се създават директно задвижвани позициониращи системи на най-високо техническо ниво.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам