Продуктова гама

Линейни направляващи

Задействане и спиране на печатащите цилиндри с помощта на направляващи с плоски сепаратори M+V (фиг.: Koenig & Bauer AG)
 
Отлична товароносимост и устойчивост при висока динамика: Оптимизиран ролков ротационен възел RUE
 
Модерна техника, компактен дизайн: Направляващи с плоски сепаратори M+V на INA
 
 

Мощни и праволинейни

Конструкторите на печатни машини използват за решение на техните задачи все повече предимствата на линейната техника. И в тази обраст Schaeffler Group разполага с широка и доказана продуктова гама.

Към най-известните линейни продукти спада напр. ролковият ротационен възел RUE с неговата отлична товароносимост и устойчивост.

За нашето качество X-life бе подобрена значително ефективността на RUE-уплътнението за защита от прах, агресивни вещества или други вредни влияния от околната среда. Със специално разработената "уплътнителна система" за всяко приложение се предлага оптимално решение.

Като друг пример за линейна техника в печатните машини може да се посочат фиксираните и плаващи ходови направляващи ролки с лека конструкция. Те се движат спокойно и без възвратни движения, освен това за тях е необходимо малко монтажно пространство. Ако са планирани овални или криволинейни траектории, могат да се комбинират без проблеми различни геометрии на шините.

Друго поле на приложение за линейни направляващи е преместването на главния цилиндър за "печат нагоре/надолу", което не винаги може да стане чрез ексцентрични движения. Направляващи с плоски сеператори M+V напр. поемат големи сили, те са особено устойчиви, лесно подвижни и с точно позициониране. Те могат да се доставят с различни дължини. За приложения с високи изисквания те могат да бъдат с покритие, напр. със защита от корозия (Corrotect®) или с допълнителна защита срещу износване (Protect B).

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам