Продуктова гама

шанжирни лагери

 
 

Компетентност за комбинирани движения

За лагеруването на ротационни и едновременно с това осцилиращи разтриващи валци за боята до сега се използваха комбинации от иглени лагери и линейни сачмени лагери. Тези конструкции изискват големи разходи и освен това големи пространства за монтаж и много често не достигат до необходимата товароносимост.

До сега решения с иглени лагери и цилиндрично-ролкови лагери се използваха много ограничено. В тази област Schaeffler Group успя чрез интензивни опити в собствена изпитвателна среда да подобри значително развитието. Успешно беше доказано, че масивните иглени и цилиндрично-ролкови лагери имат значително по-широко приложение.

По този начин предимствата на тези серии лагери сега могат да се използват и при екстремни възвратно-постъпателни движения. Към това спадат ниската радиална конструктивна височина както и високата наличност на изгодни като цена стандартни лагери. Масивните иглени и цилиндрично-ролкови лагери се предлагат като отворени или уплътнени версии за мазане с масло респ. с грес.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам