Обслужване

Услуга изчисление

 
 
 

Калкулирана сигурност

С изчислителната програма за търкалящи лагери BEARINX® може съвсем точно да се изобрази, изчисли и документира натоварването на търкалящи лагери в комплексната система на машината като се съблюдава многообразието от външни условия. Не само екплоатационния живот на лагерите, но и провисванията на вала, наклоняванията и самите деформации около лагеруването могат да се изчислят по всяко време както при ротационни така и при линейни системи.

Възможно е и оптимиране на степени, напр. по отношение на влиянието на мазането и замърсяванията, сглобките и допуските и т.н. По резулатати може да се разпознае, как се натоварва лагеруването в различните състояния на натоварване. Освен това BEARINX® предоставя важни информации за устойчивостта на цялата система.

Програмата дава възможност за оразмеряване съобразно приложението: Чрез изменение на позицията, конструктивната форма и размерите на лагера в симулацията може да се определи  оптималната за приложението конструкция като цена и време.

Обслужването по отношение на изчисленията на Schaeffler group се допълва от FE-анализи, динамични симулации или измервания на място при клиента.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам