Целулоза и хартия

Обслужване

 
 
 
 
 

Линии за производство на хартия, в които са вложени големи инвестиции, изисквата непрекъсаната надеждност, която се основава на най-високо качество на инсталацията и интелигентен обслужване по време на експлоатационния цикъл, което не може да бъде оставено на случайността. За използваните в целия свят търкалящи лагери от сектора производство на хартия“ е валидно изискването за надеждни продукти и услуги за монтаж, мазане, балансиране и контрол на състоянието.

INA и FAG отговарят на това предизвикателство с независимата фирма за услуги FAG Industrial Services GmbH (F’IS).

F’IS предлага независими от производителя решения за поддържане в изправно състояние и гарантиране на качеството като се започне от контрол на съоръженията и се стигне до въвеждане и прилагане на превантивни мерки за поддръжане в изправност. Предлаганото от F’IS възстановяване на търкалящи лагери напр. допринася значително чрез кратките срокове за доставка за запазването на постоянната надеждност на съоръженията. Широка програма от монтажни уреди и уреди за настройка, измервателни инструменти и мазилни вещества, както и обучения улесняват работите по пъддръжка на машините и помагат за ефективността на работните процеси. С големия опит на FAG както и с квалифицираните специалисти F'IS е на компетентният партньор за ориентираните към клиента решения, включително и в областта на контрола на състоянието на машините и качеството.

Бързо и гъвкаво

Подходящи системи за контрол за хартиената индустрия разпознават повредите в ранен стадий. Сигурността на планирането се увеличава - избягват се непланирани престои, смяната на лагери може предварително да се планира.

Специалистите на F’IS оказват в целия свят съдействие на хартиената индустрия с най-модерната техника, напр. чрез дистанционна диагностика чрез интернет или GSM. Ако се налага лично присъствие, висококвалифицирани техници и инженери помагат на място, ако е необходимо само след няколко часа след обаждането. Договори за услуга осигуряват максимален сигурност. Обемът и формата се определят от критериите на съоръжението. F’IS ще Ви информира с удоволствие!

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам