КОНТАКТ
Публикации
 

Печатно произведение | 2004-08
FAG Wheelset Bearings and Gear Bearings in the Autorail Grande Capacité

 
Локомотиви и моторовагонни влако

Autorail Grande Capacité (AGC)

 
 
 
 

FAG Колоосни лагери и лагери за предавки в Autorail Grande Capacité (AGC)

До 2007 Bombardier Transportation произвежда за SNCF 500 нови регионални експресни влакове от типа АGC (Autorail Grande Capacité). В съответствие с желанията на френската държавна железница AGC се е съборазила чрез многообразието си от варианти с изискванията на френските региони.

Така AGC може да се движи поотделно с дизелово или електрозадвижване, но и комбинирано като вариант с две системи. Допълнително е възможно превозният капацитет да варира чрез свързване на две до четири вагонни части.

Въпреки многообразието от варианти поддръжката на влаковете е много опростена чрез модулно изпълнение и с това чрез многобройни идентични компоненти. Така AGC предлага на собствениците гъвкавост при използването на влаковете както и минимални времена за престой, а на пътниците - голяма свобода при движението и висок комфорт по време на пътуването.

За всички варианти на AGC FAG доставя готови за монтаж конусно-ролкови лагери включително телата за колоосните лагери.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам