КОНТАКТ
Публикации
 

Печатно произведение | 2004-09
FAG Wheelset and Gear Bearings in Berlin Rapid Transit Trains

 
Метро / градска железница

Градска железница Берлин

 
 
 

FAG лагери за предавателните механизми в градската железница в Берлин

През август 2004 Берлинската градска железница S-Bahn Berlin GmbH получава точно за 80-годишния си юбилей последния от общо 1000 вагона от серията 481 на Bombardier Transportation. От 1996  са доставени 120 вагона годишно от тези мотриси, състоящи се от две части, така наречените четвърт влакове, които вече са пропътували 250 милиона километра.

С обем на поръчката от над един милиард евро тук става въпрос за една от най-големите програми за доставка на превозни средства през последното десетилетие в цяла Германия.

Градската железница в столицата е превозно средство № 1 благодарение на прекрасните качества на мрежата и на високата надеждност и бързина на превозното средство. По една дълга 328 километра мрежа на градската железница със 164 гари в Берлин и Барнденбург се превозват ежедневно 1,2 милиона пътници. В зависимост от необходимостта градската железница се използва като четвърт влак (влак с два вагона), половин влак (влак с четири вагона) или като пълен влак (влак с осем вагона). Във всеки четвърт влак могат да се превозват до 394 пътника.

FAG доставя за серията 481 от 1999 година всички лагери за колоосите и предавателните механизми.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам