Лагери за системи за врати

Радиални шарнирни лагери/шарнирни глави

В областта лагеруването на врати при пътническите вагони се използват разнообразни шарнирни лагери и накрайници за шарнирни лагери без необходимост от поддръжка. В зависимост от типа радиалните шарнирни лагери с високи експлоатационни качества не се нуждаят от поддръжка или се нуждаят от поддръжка и могат да бъдат доставяни със защита срещу корозия.

Шарнирните лагери INA и шарнирните накрайници се използват също и при вагоните за превоз на насипен товар, при които има голямо запрашаване и замърсяване. Тук се образуват надеждни лагерувания без необходимост от поддръжка или с необходимост от поддръжка за гърбични валове, лостови механизми и клапи.

При товарни вагони напр. в лагеруването на гърбичните валове се използват двустранно делими лагери. Те осигуряват голяма продължителност на използване и повишена нечувствителност към замърсявания и недостатъчно мазане. Друго предимство е лесната им подмяна между блокиращите гърбици без да трябва да се демонтират гърбиците на дългите няколко метра блокиращи валове. Първоначалният монтаж и смяната на лагерите се улесняват много от друстранно делимите външни и вътрешни пръстени.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам