Изпитателен център и изпитателни стендове

Стандартен изпитателен стенд AN55 и AN55D

 

Изпитвателният стенд AN55 е по-опростен като концепция в сравнение с универсалния изпитвателен стенд AN46. В случаите, при които не може да бъде симулирано движение по отсечка и където е достатъчна симулация на насрещния въздушен поток от 10 m/s, се педлага възможност за по-рентабилно изпитване. Изпитвателният стенд се движи с постоянно радиално натоварване и променливо аксилно натоварване и предоставя резултати от измерването за радиални и аксиални натоварвания, температура, обороти на вала и шум.

И с изпитвателния стенд АN55 FAG притежава компетентността по DIN EN ISO/IEC 17025:2000 да извършва изпитания в областта „Експлоатационна функционалност на колоосни лагери – за приложения при влакове“, което е сертифицирано от DAP (Немска акредитираща система за изпитания ООД).

 
 

С изпитвателния стенд AN55D се изпитва, дали колоосните лагери са "устойчиви на пръскаща вода" (записано в UIC-стандарт 515-5 O). Изпитването се състои в постоянно пръскане на колоосния лагер с вода както в спряно положение, така и при симулиране на различни скорости на транспортиране След различните изпитвателни части в търкалящите лагери не трябва да има навлязла вода.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам