ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ
Schaeffler Corporate Website

Допълнителни информации за Schaeffler Gruppe ще намерите на страницата на нашия концерн на www.schaeffler.com.

 
Концернът

Концерн

Schaeffler – световена водеща технологична фирма

С около 92 000 сътрудници Schaeffler е една от най-големите технологични фирми в света семейна собственост и с около 170 завода в 50 страни разполага в цял свят с мрежа от производствени предприятия, отдели за изследване и развитие и търговски дружества. През 2017 г. фирмата реализира оборот от около 14,0 милиарда евро. Като глобален партньор в развитието и като доставчик Schaeffler поддържа стабилни и дългосрочни отношения с клиентите и доставчиците си.

 
Shareholders of the Schaeffler Group

СЪДРУЖНИЦИ

Съдружничката Малия-Елизабет Шефлер-Туман продължава заедно със сина си Георг Ф.В. Шефлер делото на живота на починалия си през 1996 съпруг д-р инж. Георг Шефлер.
Съдружник

 
 
 
БОРД НА ДИРЕКТОРИТЕ

БОРД НА ДИРЕКТОРИТЕ

Schaeffler Gruppe се ръководи от Управителния съвет на Schaeffler AG. Заедно с регионалните изпълнителни директори Управилетлният съвет съставя Борда на директорите на Schaeffler Gruppe.
БОРД НА ДИРЕКТОРИТЕ

 
 
 
СТРАТЕГИЯ

СТРАТЕГИЯ

Изискванията към мобилността се променят бързо и налагат нови отговори. Със стратегията „Мобилност за утрешния ден“ се определят насоките, за да може Schaeffler Group и в бъдеще да има траен печеливш растеж.
СТРАТЕГИЯ

 
 
 
НАДЗОРЕН СЪВЕТ

НАДЗОРЕН СЪВЕТ

Надзорният съвет на Schaeffler AG определя, консултира и контролира Управителния съвет. Паритетно определяния Надзорен съвет на Schaeffler AG се състои от общо 20 члена – десет представителни на работниците и десет представители на собствениците на дялове.
Надзорен съвет

 
 
 
ВРЪЗКИ С ИНВЕСТИТОРИТЕ

ВРЪЗКИ С ИНВЕСТИТОРИТЕ

Финансови отчети, презентации и фирмени съобщения за текущата финансова година, както и срокове за публикуване във връзка с икономическата ситуация на концерна Schaeffler
ВРЪЗКИ С ИНВЕСТИТОРИТЕ

 
 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам