Пресмятане

BEARINX-online Easy Ballscrew

Безплатен модул за пресмятане на лагерувания при винтови предавки
Доброто обслужване в Schaeffler Group има добри традиции - точно както създаването и производството на прецизни части с най-добро качество. За сигурното приложение на нашите продукти ние Ви предлагаме необходимото съдействие още във фазата на развитието.

По-удобно не може да бъде!
С новия онлайн модул на BEARINX® „Easy Ballscrew“ можете съвсем удобно и комфортно да пресмятате живота, монтажните стойности за предварителния натяг на лагерите и удължението на шпинделите при винтови лагерувания. За Вашата документация можете да избирате резултатите от пресмятането в PDF формат.

 

Комфортна потребителска среда
Конструиране на модели, избор на лагери и данни за натоварването. При това за всяко специфично приложение могат да се модифицират предварително конфигурирани еластични системи валове с фиксирано/освободено или фиксирано/фиксирано лагеруване с удължение на шпиндела. Геометричните и изчислителни данни за INA и FAG лагерите се изтеглят от интегрирана база данни. Силите от задвижването с позиция, обороти и сила в х-направление в гайката както и допълнителните сили (напр. от ремъчната предавка) могат да бъдет включени в обща система натоварвания. Заданието приключва с въвеждане данни за мажещо вещество.

 

Регистриране и вход
Програмата за пресмятане "Easy Ballscrew" е на разположение само онлайн и може да се ползва без ограничения и безплатно. След първоначалното регистриране, което ангажира минимално време, можете веднага да започнете с пресмятането.

Регистрация / Вход:
http://bearinx-online-easy-ballscrew.schaeffler.com

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам