Публикации
 

Брошура | 2011-12
Bearinx®-online Easy Linear System
Convenient calculation for multi-axis positioning systems

 
Пресмятане

BEARINX-online Easy Linearsystem

Безплатен модул за пресмятане на INA-линейни системи
Online-модул за линейни системи

Добре познатият онлайн софтуер „Easy Linear“ за профилни направляващи системи заедно с новия BEARINX® онлайн модул "Easy Linearsystem" се присъединяват към доказалите се програми за изчисляване на линейни системи.

C "Easy Linearsystem" вече е възможно да се изчисляват номиналния живот и статичната сигурност на многоосни позициониращи системи със INA задвижвани линейни модули. При това типичните за продукта фактори се взимат в предвид:

  • Свързване на всички оси за комплексно пресмятане на линейни системи
  • Взимане под внимание теглата на ускоряваните машинни маси и рами, също и при повече оси
  • Пресмятане на възможните деформации на линейната система чрез задаване на работни точки
 
 
 

Комфортен потребителски интерфейс
Насочващото меню позволява бързо и лесно въвеждане на данни. Изхождайки от близки до практиката, предварително конфигурирани 1-, 2- или 3-осни позициониращи системи и свободно конфигуриране на задвижванията, желаната линейна система се открива бързо и се допълва с необходимите параметри.

Всички необходими работни данни могат да се задават за всяка ос поотделно – с комфортно водене от менюто. При това диалогово се изобразява въвеждането на работните цикли, плюс на новото онлайн въвеждане.

По избор могат да се въвеждат скорост, ускорение, време или изминат път за всяка ос, при което резултантната диаграма на движение автоматично ще бъде изготвена.За изчисленията има избор от обширна продуктова гама INA линейни модули и задвижвания.

 

Автоматично запитване за оферта
След успешно изчисление получавате по имейл обобщение на най-важните резултати с входните данни и прикачен PDF-документ с резултати.
Допълнително в този имейл се прилага и линк за генериране на запитване за оферта. В него се съдържа автоматично генерирана спецификация на конфигурираната от Вас линейна система, както и свободно текстово поле, в което можете допълнително да уточните запитването си.Това позволява на нашите специалисти по-бързо да Ви изготвят индивидуална оферта.

 

Регистриране
Изчислителната програма BEARINX®-online "Easy Linearsystem" е достъпна през интернет и може да бъде използвана неограничено и безплатно. След първоначална регистрация Вие веднага можете да започнете с изчисленията.

Натиснете тук, за да се регистрирате:
http://bearinx-online-easy-linearsystem.schaeffler.com

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам