Публикации
 

Брошура | 2016-07
Bearinx-online Easy Pump
Online calculation of fluid pumps

 
Пресмятане

BEARINX-online Easy Pump

Безплатен изчислителен модул за онлайн пресмятане на помпи за флуиди

По-доброто обслужване има традиции при Schaeffler Group – както и разработването и производството на прецизни изделия с най-високо качество. За по-сигурното приложение на нашите продукти ние Ви предлагаме необходимата подкрепа още във фазата на разработване.

По-комфортно не може и да бъде

С новият BEARINX-online-Modul „Easy Pump“ можете много комфортно и удобно да пресмятате лагеруванията на помпи за флуиди. Изборът на лагер се осъществява с помощта на обширната база данни на Schaeffler, която също така подпомага прецизната вътрешна геометрия на лагерите да бъде взимана под внимание при пресмятането. За анализ концепцията на лагеруването допълнително към живота на отделните лагери се извеждат и стойности за специфичното преместване на вала по време на работа, както и сравнение на тяхното натоварване. Резултатите от пресмятането и входните данни са на ваше разположение в един подробен PDF-документ.

 
BEARINX-online Easy Pump

омфортен потребителски интерфейс
При пресмятането чрез ясни диалогови страници Вие сте водени стъпка по стъпка през програмата. Това позволява лесно и бързо въвеждане конструкцията на модела, избор на лагери и данни за натоварвания. допълнително програмата Ви дава възможност да включите работно колело, да въведете данни за сглобките на вала и тялото, също така и по-точно да дефинирате условията на мазане. Въведените данни се визуализират за контрол и могат удобно да се запаметят локално.

 

Регистрация и вход
Изчислителната програма BEARINX-online Easy Pump е на разположение единствено онлайн и може безплатно да се използва. Първоначалната регистрация отнема малко време и Вие можете веднага да започнете с пресмятането.

Линк за регистрация / Вход:
http://bearinx-online-easy-pump.schaeffler.com

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам