Публикации
 

Брошура | 2014-02
BEARINX®-online Easy RopeSheave
Reliable calculation of rope sheave bearing supports

 
Пресмятане

BEARINX®-online Easy RopeSheave

Безплатен модул за надеждно пресмятане на лагерувания на въжени шайби
Доброто обслужване е традиция в Schaeffler Group – също както разработването и производството на прецизни части с най-добро качество. За сигурното приложение на нашите продукти ние Ви предлагаме необходимото съдействие още в етапа на разработване.

По-удобно не може да бъде!
С онлайн модула BEARINX® „Easy RopeSheave“ могат да се пресмятат статичната товароносимост и продължителността на живота на единични или системи от въжени ролки. При това се вземат предвид точните данни на вътрешната геометрия на лагерите включително и профилите на търкалящите тела и работните пътечки. Резултатите оп пресмятането можете да изтеглите като PDF за нуждите на Вашата документация.

 

Комфортен потребителски интерфейс
Насочващото интерактивно меню позволява бързо и лесно въвеждане на данни за изграждане на модела, избора на лагери и работните условия. Могат да се моделират до 8 въжени шайби и един или два лагера за въжена шайба както и оптимална стоманена втулка между лагерите и въжената шайба. Геометричните данни на търкалящите лагери INA и FAG се зареждат от интегрирана база данни. За пресмятането на един статичен случай на натоварване или четири динамични такива са необходими следните данни:

  • Сила на въжето
  • Ъгъл на обхват
  • Ъгъл на опън
  • Скорост на въжето
  • Разпределение по време
  • Температура на системата
 

Регистрирация и вход
Програмата за пресмятане "BEARINX®-online Easy RopeSheave" е на разположение изключително само онлайн и може да се използва безплатно и неограничено. След първоначалното регистриране, което отнема минимум време, можете веднага да започнете с пресмятането.

Регистрация / Вход:
http://bearinx-online-easy-ropesheave.schaeffler.com

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам