КОНТАКТ

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Херцогенаурах
Германия

Телефон +49 9132 82 12 77
Факс +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online пресмятане на валове

Предпоставки

Тези услуги са само за INA/FAG-директни клиенти или за INA/FAG-дистрибутори!

 
 
Условия за ползване на системата
Действителният процес на пресмятане се извършва от мощни сървъри при INA, локалният хардуер използва само потребителски интерфейс. Поради тази причина изискванията към Вашия хардуер от място са по-скоро минимални.
Хардуер
Процесор: 500 MHz или по-добър
Памет: минимум 256 MB (512 MB препоръчителна)
Разделителна способност на дисплея: 1024 x 768 или по-добра
80 MB свободна памет на твърдия диск
Интернет-връзка чрез ISDN (DSL препоръчана)
Софтуер
Java 2 Runtime Environment
Java Plug-in съвместим браузър
Macromedia Flash Player
 
 

С BEARINX-online изпълняваме отдавна необходимо желание на нашите клиенти – желанието, да могат да извършват сами точни пресмятания с мощен инструмент. Тъй като чрез все по-кратките срокове за разработка и производствени цикли бързата реакция на място е все по-голяма предпоставка за успешна конкуренция. Само този, който може да реагира бързо и едновременно с това компетентно, печели необходимата преднина пред конкуренцията.

Сега Вие можете сами да използвате отличните възможности на нашата доказана BEARINX-програма!

Какви условия за позване са Ви нужни?

BEARINX-online дава възможност за пресмятане на комплексни и еластични валови системи. За да се улесни навлизането в програмата, ние Ви предлагаме еднодневно обучение. С него ние искаме да подпомогнем Вашето разбиране на използваните модели за пресмятане. Вие ще се научите да работите с потребителския интерфейс и ние ще Ви покажем, как да се интерпретират правилно резултатите от изчисленията.

Условията за използване на софтуера, както и ползуването на допълнителни необходими услуги като обучение и поддръжка се регулират чрез взаимно договорно споразумение. За обучението както и за допускането до BEARINX-online се заплаща съответно за направените разходи.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам