КОНТАКТ

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Херцогенаурах
Германия

Телефон +49 9132 82 12 77
Факс +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online пресмятане на шпиндели

Предпоставки

Тези услуги са само за INA/FAG-директни клиенти или INA/FAG-дистрибутори!

 
 
Условия за ползване на системата
Действителният процес на пресмятане се извършва от мощни сървъри при INA, локалният хардуер използва само потребителски интерфейс. Поради тази причина изискванията към Вашия хардуер от място са по-скоро минимални.
Хардуе
Процесор: 500 MHz или по-добър
Памет: минимум 256 MB (512 MB препоръчителна)
Разделителна способност на дисплея: 1024 x 768 или по-добра
80 MB свободна памет на твърдия диск
Интернет-връзка чрез ISDN (DSL препоръчана)
Софтуер
Java 2 Runtime Environment
Java Plug-in съвместим браузър
Macromedia Flash Player
 
 

Все по-късите срокове за разработка и производство поставят под натиск конструкторите и техните поддоставчици. Само този, който може да реагира бързо и същевременно компетентно на новите изисквания, печели необходимата преднина пред конкуренцията. С INA и FAG Вие сте намерили точния партньор.

Поради това ние даваме на нашите клиенти шанса, да използват сами отличните възможности на BEARINX®. С BEARINX®-online пресмятане на шпиндели имате сега достъп до новия интегриран модул в BEARINX® за изчисляване на шпинделни лагерни възли.

Кои са необходимите Ви условия?

BEARINX®-online пресмятане на шпиндели дава възможност за изчисляване на комплексни еластични системи валове и лагерувания на главни шпиндели. За да улесним усвояването на програмата, ние Ви предлагаме еднодневно обучение. С него ние искаме да подпомогнем Вашето разбиране на използваните модели за пресмятане. Вие ще се научите да работите с потребителския интерфейс и ние ще Ви покажем как да се интерпретират правилно резултатите от изчисленията.

Условията за използване на софтуера както и ангажиментите с допълнителни необходими услуги като обучение и поддръжка се регулират чрез взаимно договорно споразумение.

За обучението както и за допускането до BEARINX®-online пресмятане на шпиндели съответно се заплащат направените разходи.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам