ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
КОНТАКТ
 
Направляващи системи с плоски сепаратори

ML-/V-направляващи шини с настройващ клин и ъглов плосък сепаратор

Основното изпълнение се състои от двойка ML-/V-направляващи шини с подаващ клин и ъглов плосък сепаратор с иглени ролки. Тези направляващи се затягат предварително посредством клина; клинът разпределя равномерно предварителния натяг върху цялата дължина на водещата шина. Наклонът на повърхността на клина възлиза на 1,5%. При изместване на клина с 1 мм височината се променя с 15 µm. Шините се доставят с качество Q6 и Q10.

Сепараторите са от метал или пластмаса и са двуредови ъглови плоски сепаратори с иглени ролки .

M-/V-направляващи шини с интегрирана зъбна рейка и ъглов плосък сепаратор

Основното изпълнение се състои от двойка ML-/V-направляващи шини с интегрирана зъбна рейка и ъглови плоски сепаратори с иглени ролки с интегрирано зъбно колело. Този вариант се използва когато съществува опасност за изместване на сепаратора, например при конструкции с неравномерна коравина в зоната на водене или когато крайните положения не могат дъ бъдат подведени равномерно. Шините се доставят с качество Q2, Q6 и Q10.

Сепараторите са от метал, двуредови и се водят принудително от интегрираното зъбно колело.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам