ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Миниатюрни сепараторни направляващи
КОНТАКТ
 
Линейни търкалящи лагери и линейни плъзгащи лагери

Миниатюрни направляващи със сепаратори

Миниатюрни направляващи

Миниатюрните направляващи с плоски сепаратори с цилиндрични ролки са неръждаеми, готови за вграждане направляващи за сепаратори за ограничени ходове. Те са с висока товароносимост, коравина и точност при минимално необходимо пространство. Чрез тяхната компактна конструкция те често заместват направляващи, които се нуждаят от значително по-голямо пространство. Елементите се изработват с различни дължини на количката и шината и са много ефективни като конструкции.
Миниатюрните направляващи са линейни фиксирани лагери. Те поемат сили от всички посоки - с изключение посоката на движение - и моменти по всички оси, по-корави са от сачмените направляващи, работят плавно и точно.
Приспособленията са особено подходящи за къси ходове, движения с ниско триене, вибриращи движения и високи натоварвания с едновременно висока коравина. Предпочитаните области на приложение са медицината, електроиндустрията, роботиката и лабораторната техника. Те намират приложение и в условията на чисто производствено помещение.

Миниатюрни комплекти линейни водещи

Миниатюрните комплекти линейни водещи с плоски сепаратори с цилиндрични ролки са неръждаеми, готови за вграждане фиксирани лагери за ограничени ходове, които при монтажа предварително се натягат. Тези надлъжни направляващи с висока товароносимост, коравина и точност при минимално пространство за вграждане. Чрез различните варианти на разстояние между направляващите елементите могат да се напаснат лесно към предварително зададени конструкции на присъединяване. Комплектите се доставят в различни дължини, в зависимост от специфичното им приложение.
Приспособленията са особено подходящи за къси ходове, движения със ниско триене и осцилиращи движения и високи натоварвания с едновременно максимална коравина.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам