ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Сачмени танкети
 
КОНТАКТ
 
Профилни направляващи

Сачмени танкети

Надлъжните направляващи със сачмени направляващи танкети се състоят от танкети, направляваща количка и направляващи шини. Те дават възможност за широки опорни разстояния, за регулиране на хлабината и са със стандартен клас на точност G3.

Сачмените танкети без сепаратор се движат по едната или по двете страни на направляващите шини и въпреки малките си размери са с висока товароносимост. Ако танкетите се закрепят с винтове в направляващата количка, заедно с шините те образуват четириредови сачмени направляващи системи. Чистачите на челните и надлъжнитестрани, които  заедно с направляващата шина образуват процепно уплътнение, уплътняват танкетите от всички страни. Сачмените направляващи танкети могат да се мажат допълнително.

Направляващите колички се състоят от основен корпус от елоксиран алуминий и две сачмени направляващи танкети. За закрепване към конструкцията количките имат Т-образни канали. Хлабината може да се регулира посредством три винта от страната на количката; при това винтовете притискат задната част на танкетата.
Направляващите шини се предлага с работни пътечки от едната и от двете страни на шината. Те са изработени от закалена стомана и са шлифовани от всички страни.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам