ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Миниатюрни сачмени направляващи системи
 
КОНТАКТ
 
Профилни направляващи

Миниатюрни сачмени направляващи системи

Двуредови миниатюрни сачмени направляващи системи

Тези направляващи са предварително натегнати линейни фиксирани лагери за ограничени и неограничени ходове. Те са със средна товароносимост, моментното допустимо натоварване е средно до високо.
Тяхната модулна конструкция позволява смяната на шина и количка в рамките на един клас на взаимозаменяемост и точност. Това опростява вграждането на направляващите, улеснява снабдяването с резервни части и гарантира икономии.
Носещите тела и направляващите шини са неръждаеми. За предпазване от замърсяване на системата на търкаляне челните страни на направляващия количка имат уплътнения. Количките са намазани или такина, които могат да се мажат допълнително. Шините и количките също се предлагат в широко изпълнение.

Четириредови миниатюрни сачмени направляващи системи

Четириредовите миниатюрни сачмени направляващи системи са готови за монтаж направляващи за неограничени ходове. Те са с висока до много висока товароносимост и коравина.
Носещите тела и направляващите шини са неръждаеми. За предпазване от замърсяване на системата на търкаляне челните страни на направляващите колички имат уплътнения. С помощта на резервоара за мазилно вещество интервалите за мазане могат да бъдат удължени.
Количките са намазани или такива, които могат да се мажат допълнително.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам