Линейни търкалящи лагери и линейни плъзгащи лагери

Профилни направляващи

 

Направляващите профилни шини са компактни, лагерувани на ролки или сачми надлъжни направляващи с голяма коравина и товароносимост. Тези направляващи поемат сили от всички посоки - без посоката на движение - и моменти по всички оси. Те се доставят с различна точност и класове на предварителен натяг и по този начин са подходящи и за приложения с високи изисквания за направляването и позиционирането.

Направляващите профилни шини са с модулна конструкция; това означава, че в рамките на даден конструктивен размер направляващите шини могат да бъдат комбинирани с всички видове колички. Това означава икономически ефективна складова наличност, опростен монтаж и по-бързо снабдяване с резервни части.

За да се съкратят интервалите и разходите по поддръжката, профилните направляващи шини разполагат с резервоар за мазилно вещество. Уплътнението на направляващата количка предпазва търкалящите системи от замърсяване и при критични околни условия.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам