ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Направляващи системи с ходови ролки
КОНТАКТ
 
Линейни търкалящи лагери и линейни плъзгащи лагери

Направляващи системи с ходови ролки

Направляващите с ходовите  ролки са модулно сглобяеми надлъжни направляващи за най-различни приложения. Благодарение на лесния монтаж те са много подходящи за приложение в системи за обслужване. Те се отличават най-вече с безшумния си ход, високи технологични скорости,  дълъг път на преместване и модулна система.

Работна количка

Направляващите с ходовите ролки се състоят от една или повече работни колички от алуминий, профилни ходови ролки и плоска или обла носеща шина. Работните количките се предлагат с куха камера, като отворени работни колички, като компактни работни колички и работни колички с въртяща се платформа за водения в завои, в овал или кръг.

Носещи шини

Носещите шини се състоят от алуминий с развалцовани ходови валове от лагерна стомана. Шините се предлагат в много различни изпълнения, например като шина с цял профил, кухи шини, плоски шини, шини с канали и т.н. Изборът им зависи от целта на приложение на направляващата с ходовите ролки.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам