Публикации
 

Каталог | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
 

Каталог | 2016-06
Large Size Bearings
Ball bearings Roller bearings Back-up rollers Spherical plain bearings Bearing housings Accessories

 

Продукти & Обслужване

Schaeffler създава и произвежда с продуктовите марки INA и FAG в целия свят висококачествени търкалящи лагери, шарнирни лагери, плъзгащи лагери и линейни продукти. С около 40 000 серийно произвеждани каталожни продукти могат да бъдат покрити приложения в около 60 промишлени бранша и многобройни приложения в автомобилостроенето.

Спектърът на предлагане на продукти за поддръжка обхваща следните области: монтаж и демонтаж, мазане, балансиране, следене на състоянието.

Продуктов каталог medias®, доказалата се система за избор и консултиране включва INA/FAG-каталожни продукти в електронна форма, както и много други допълнителни функции. medias® може да се ползва като онлайн и офлайн версия.

X-life е общият щемпел за качество на Schaeffler Group Industrial. Той обединява силните страни на двете марки и се разбира като цялостна концепция: консултиране, създаване на продукти, услуги и продажби, които са напълно свързани помежду си във всички фази на производствения цикъл.

Модерните инструменти за пресмятане подпомагат избора на лагери и документация. Със софтуера BEARINX® могат да се моделират и пресметнат всички лагери, комплексни валове както и системи от валове чак до цялостни предавки. Тази програма е достъпна и като BEARINX®-онлайн в Интернет.

FAG програмата Mounting Manager е комфортна помощ при избора на правилен монтаж на лагерите.

Изборът на подходящо мазилно вещество е също така част на широкото по обхват консултиране. От множество мазилни вещества Schaeffler има разработена собствена гама греси за търкалящи лагери с марка Arcanol.

Директното импортиране на конструктивни данни в собствена CAD-система е възможно чрез сътрудничеството с фирма TraceParts. 2D-чертежи и 3D-модели могат да се намерят онлайн в портала "TraceParts online".

Предлаганите обучения от Schaeffler дават обширни знания за търкалящите лагери, линейните водения и плъзгащите лагери. Покрива се потребността от информация и знания на сътрудниците от най-различни области. По този начин както техническият, така и икономическият персонал намират подходящи обучения.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам